Telefon:  7026 9199 

Ordre:  salg@daniapapir.dk  |  Faktura:  invoice@daniapapir.dk

Afdækningspapir

Dania-Papir er din pålidelige leverandør af afdækningspapir. Vi leverer blandt andet til autolakerere, malere, gulvlæggere og mange flere. Vores store udvalg af afdækning indeholder forskellige kvaliteter og størrelser. På den måde kan vi dække de fleste behov indenfor afdækningspapir.

Afdækningspapir i ruller

Vi har afdækningspapir i ruller med forskellige vægtklasser fra 40g/m² til 200g/m² og bredder fra 7,5 cm til 150 cm. Det betyder, at du kan finde den størrelse, der passer bedst til dit projekt. Vores afdækning i ruller består af 100% nye fibre og er af høj kvalitet.

Vores kulissepapir på 200g/m² er perfekt til brug som afdækning. Det er et kraftigt karduspapir med ru overflade, der effektivt beskytter mod støv, skidt og farvesprøjt. Kulissepapiret er også velegnet til at bruge som afdækning til kulisser i teater- og filmproduktion.

Vi tilbyder også specialproduceret papir tilpasset dine behov. Har du behov for afdækningspapir i mål og antal, der ikke er inkluderet i vores standard sortiment? Så kan vi producere netop de mål og antal, du ønsker. Vi tilbyder afdækning i bredder fra 50 mm til 1600 mm afhængig af kvaliteten.

Vi har både håndruller og dispencerruller.

Hurtig levering og konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder hurtig levering og konkurrencedygtige priser på alle vores produkter. Vi sætter en ære i at levere vores afdækning med god service og hurtig levering, så du kan få dit projekt afsluttet i tide.

Har du brug for afdækningspapir?

Uanset om du har brug for afdækning til autolakering, maling, gulvbelægning eller andre formål, kan du stole på Dania-Papir for at få det bedste produkt til den bedste pris.

Vores eksperter står klar til at rådgive dig, så du får det rigtige papir til dine afdækningsbehov. Tøv ikke med at kontakte os til en uforpligtende samtale. Læs også om kraftpapir og fidele til afdækning.

Kontakt os i dag på telefonnummeret 70 26 91 99 eller via e-mail på salg@daniapapir.dk for mere information og et uforpligtende tilbud.