Telefon:  7026 9199 

Ordre:  salg@daniapapir.dk  |  Faktura:  invoice@daniapapir.dk

Om os

Dania Papir ligger i Sindal og er en privatejet virksomhed med 5 medarbejdere.

Jimmy Suhr Jensen overtog Dania Papir ApS 1. august 2017 efter at have været ansat i produktion siden 2006.

Så han kender alt til virksomheden produktionsanlæg og forretningsgange. Derfor var det helt naturligt for ham at overtage virksomheden da chancen bød sig.

Virksomhedens historie går tilbage til skiftende trykvirksomheder i 1940’erne og 1950’erne. Under navnet Fritz Schur Papir A/S udviklede virksomheden sig i 1990’erne indenfor papirkonvertering med salg til forhandlere i Danmark, Sverige og Norge.

I dag konverterer vi stadig papir fra ruller til ruller/ark eller fra ark til ark. Vi har i dag et bredt sortiment inden for emballage til detail og industri, samt afdækning til at autolakere og malere.

Vi har produkter til medico i form af engangsprodukter i papir og papirprodukter til hobby og skoler.

Dania Papir har også 61 forskellige farver af silkepapir i ensfarvet, mønster, Metallic, Perlemor og Glimmer, samt silkekardus i hvid, grå, grøn og sort, som kan bruges til f.eks. indpakning, blomster m.m.

Vi er specialister i kundeopgaver fra lønopgaver hvor kunden selv levere papir til kundespecifikke løsninger i specielle formater og evt. små oplag.

Produktionsmedarbejderne har min. 10 års erfaringen hvilket gør at vi kan omstille hurtigt fra opgave til opgave og sikre ensartet og hurtige leveringer.