Telefon:  7026 9199  |  Fax:  7026 2618

Ordre:  salg@daniapapir.dk  |  Faktura:  invoice@daniapapir.dk

Om os

Dania Papir ligger i Sindal og er en privatejet virksomhed med 5 medarbejdere.

Jimmy Suhr Jensen overtog Dania Papir ApS 1. august 2017 efter at have været ansat i produktion i 11 år.

Så han kender alt til virksomheden produktionsanlæg og forretningsgange. Derfor var det helt naturligt for ham at overtage virksomheden da chancen bød sig.

Virksomhedens historie går tilbage til skiftende trykvirksomheder i 1940’erne og 1950’erne. Under navnet Fritz Schur Papir A/S udviklede virksomheden sig i 1990’erne indenfor papirkonvertering med salg til forhandlere i Danmark, Sverige og Norge.

I dag konverterer vi stadig papir fra ruller til ruller/ark eller fra ark til ark. Vi har i dag et bredt sortiment inden for emballage til detail og industri, samt afdækning til at autolakere og malere.

Vi har produkter til medico i form af engangsprodukter i papir og papirprodukter til hobby og skoler.

Dania Papir har også 55 forskellige farver af silkepapir i ensfarvet, mønster, Metallic, Perlemor og Glimmer, samt silkekardus i hvid, grøn og sort, som kan bruges til f.eks. indpakning, blomster m.m.

 Vi er specialister i kundeopgaver fra lønopgaver hvor kunden selv levere papir til kundespecifikke løsninger i specielle formater og evt. små oplag.

Produktionsmedarbejderne har min. 8 års erfaringen hvilket gør at vi kan omstille hurtigt fra opgave til opgave og sikre ensartet og hurtige leveringer.